Registriraj se
Artservis1

Izmenjava
 












  • Logo(1)
  • razlika v ceni ....(3)
  • Dreamweaver vrašanje(7)
  • Delo dobi...(1)
  • Iščemo arhitekturne projektante!(0)
  • Okus 51. beneškega bienala umetnosti (0)
  • Splet 2.0? (0)
  • Reason - Šola z razlogom 5. del (1)
  • Animiran metulj (0)
  • Reason - Šola z razlogom 4. del (0)
  • Taktike & praksa: Seminar novomedijske umetnosti (0)
  • Povabilo k sodelovanju na festivalu HAIP10 (0)
  • Apple iPad: odiseja v vesolju? (0)
  • Game Developers Conference San Francisco 2010 (0)
  • Google Chrome Beta za Mac in Linux ter razširitve (0)

  • Forum> 2D animacija> flah e-mail
    _dSmartOne

    Član

    .:flash e-mail:. 27/10/2005, ob 08:07

    Najprej lep pozdrav v sem!(Sem nov na tem forumo)
    Tud jest drgač velik delam v flashu.
    Zanima me kako bi naredu v flashu obrazec za pošiljanje e-mail pošte.
    to bi zglealo nekako takole:
    -ime: _____
    -e-mail :_______
    -sporočilo:_________

    :]:]

    Sporočilo je spremenil/a _dSmartOne [ 27.10.2005 ob 10:09 ]


    [BISI]

    Administrator

    .::. 28/10/2005, ob 17:29

    Em, sam obrazec ti najbrz ne povzroca tezav, ali pac? Kako pa mislis poslati podatke iz tega obrazca (php, asp)?
    Life is a workaround...a bad one.
    _dSmartOne

    Član

    .::. 28/10/2005, ob 17:51

    ja jest bi sam rad bi meu v flashu obrazec (na strani) da bi ti lahko kdo poslal e-mail pošto.

    Ka se to ne a narediti podobno kot so je tist obrazec v html.

    [BISI]

    Administrator

    .::. 30/10/2005, ob 21:03

    Ja to ze, ampak kako zelis potem poslati vsebino obrazca prejemniku? Preko kaksnega programerskega jezika ali tako, da se pojavi mail klient?
    Life is a workaround...a bad one.
    _dSmartOne

    Član

    .::. 31/10/2005, ob 16:39

    ja ne vem sicer kako ti mislš preko programsekga jezik( php???)če je to to ne mislm tega

    jest bi rad naredu obrazec ki bi pošto poslav preko outlok exspresa...

    neonstar

    Član

    .::. 01/11/2005, ob 08:44

    ukaz s katerim se ti odpre outlook, thunderbird, katerikoli mail client:

    getURL("mailto:you@somedomain.com");

    Samo ti je brezveze delati obrazec, če se bo pošta tako ali tako pošiljala prek outlooka.

    Sporočilo je spremenil/a neonstar [ 01.11.2005 ob 09:45 ]

    Sporočilo je spremenil/a neonstar [ 01.11.2005 ob 09:45 ]


    Forum> 2D animacija> flah e-mail
     

    Skok na: