Registriraj se
Artservis1

Izmenjava
 












  • Logo(1)
  • razlika v ceni ....(3)
  • Dreamweaver vrašanje(7)
  • Delo dobi...(1)
  • Iščemo arhitekturne projektante!(0)
  • Okus 51. beneškega bienala umetnosti (0)
  • Splet 2.0? (0)
  • Reason - Šola z razlogom 5. del (1)
  • Animiran metulj (0)
  • Reason - Šola z razlogom 4. del (0)
  • Taktike & praksa: Seminar novomedijske umetnosti (0)
  • Povabilo k sodelovanju na festivalu HAIP10 (0)
  • Apple iPad: odiseja v vesolju? (0)
  • Game Developers Conference San Francisco 2010 (0)
  • Google Chrome Beta za Mac in Linux ter razširitve (0)

  • Forum> programje & tehnika> flash web chat
    nightvision

    Član

    .:flash web chat :. 08/01/2004, ob 17:31

    Mene zanima če se v flash-u da narest
    en chat okvirček, kjer bi folk pač
    pustil sporočilo al pa kako mnenje,
    mislim kako enostavnejšo varijanto,
    ampak brez osveževanja, kot isq ko se takoj izpiše odgovor npr.

    nek dodatek al kaj obstaja v te namene za flash se mi zdi.

    No hvala za kakršni koli odgovor.

    Vedite da o php pojma nimam, s serverji pa tud neznam bogve kva.

    Delam v flash5-ki



    Sporočilo je spremenil/a nightvision [ 08.1.2004 ob 18:32 ]

    Sporočilo je spremenil/a nightvision [ 08.1.2004 ob 18:32 ]

    starost-mudrost!
    toma

    Član

    .::. 08/01/2004, ob 17:58

    Nightvision ponavadi je uspeh kadar izdelek izdelaš od A do Ž sam ne vem v čem je fora ,da boš iz form izdelal nek svoj izdelek . Torej če ne poznaš osnov php nimaš kaj iskati na tem področju .

    nightvision

    Član

    .::. 08/01/2004, ob 18:02

    mas ja to vem, sam baje obstaja nek
    enostavnejši način, nek dodatek al
    kaj hudiča, mogoče kdo ve.

    Ni nujno obvladat php se mi zdi.
    starost-mudrost!
    nightvision

    Član

    .::. 09/01/2004, ob 11:47

    ni nobenega ki bi karkoli vedel o tem?:[
    starost-mudrost!
    Baz

    Član

    .::. 09/01/2004, ob 15:19

    Nightvision najlazja in najelegantnejsa resitev je php, ce pa ne poznas phpja in obstaja ta dodatek oz. template opz. hudic oz. karkoli ze naj bi bilo pa mogoce najdes tukaj
    Flash exchange

    Veliko srece

    klaut

    Član

    .::. 09/01/2004, ob 18:29

    mhm.. ti verjetno mislis na Flash Communication Server?
    we are the robots
    Vrvy

    Član

    .::. 13/01/2004, ob 00:17

    kot so ti že ostali pojasnili, brez server-side komponent ne bo šlo.

    Najlažje je s pomočjo phpja, ampak v tem primeru brez refreshanja ne gre.

    Lahko sicer uporabiš Flash Communication Server, ampak ta zadeva stane veliko $$$, ki ga verjetno nimaš.

    Po moje najuporabnejša rešitev je, da si na server postaviš katerega od zastonjskih XML servletkov. Dobiš jih lahko narejene v javi, phytonu, .NET, C++ itd. Link na nekatere izmed njih imaš tukaj...
    Ko imaš enkrat takšen servletek postavljen, pa se nanj enostavno konektaš z uporabo flash XML socket objekta...

    lp

    Forum> programje & tehnika> flash web chat
     

    Skok na: